Varaa risteily

Tervetuloa risteilylle!

M/S Sinivuokko risteilee kahdesti päivässä, viitenä päivänä viikossa. Risteilypäivät ovat arkisin tiistaista perjantaihin, ja jokaisella risteilyllä katetaan noutopöytä lounaalle ja päivälliselle. Risteilyt alkavat klo 13 ja 17Lauantaisin risteillään myöhäisemmillä lähdöillä klo 17 ja 20Lauantaina laineilla katetaan täyttävä päivällinen ja illalllinen.

Kesäkuussa ja heinäkuun alussa (4.6.20.7.) risteilemme Pyhäselällä ja Pielisjoella, lähtöpaikkana Joensuun satama. Juhannusta vietämme luonnollisesti vesillä, katso tästä juhannuksen ajan ohjelma. Heinäkuussa laiva siirtyy Kolillle, teemme risteilyjä Pielisellä 23.7.26.7.

Heinäkuun lopulla (27.7.3.8.) teemme reittimatkoja Kolin  ja Lieksan välillä sekä risteilyjä Lieksasta Vaskiviikon aikana. Elokuussa (6.8.31.8.) risteilemme vakiovuoroin Joensuussa, jonka jälkeen teemme tilausristeilyjä syyskuun loppuun saakka.

Meillä on kiertävä menu, mikä vaihtuu viikon välein. Tarkista sivuiltamme viikon menu

Kerrothan varauksen yhteydessä, mikäli sinulla on allergioita tai noudatat erityisruokavaliota. Risteilyjen ruokailut tulee varata kahdeksan (8) päivää ennen risteilyä. Mikäli varaat pelkän risteilyn, kahvila-baaristamme on ostettavissa joka risteilylle pientä purtavaa ja juotavaa. 

Risteilyt Joensuu

Laivamme risteilee Joensuussa 4.6.−20.7. ja 6.8.−31.8. Lähdöt ovat tiistaista lauantaihin klo 13 ja 17. Risteilyt kestävät kaksi tuntia. Laivan ovet aukeavat 15 minuuttia ennen laivan lähtöä, jolloin on vielä mahdollisuus myös ostaa lippuja. Ruokailut noutopöydästä voi varata ainoastaan verkkokaupasta, ja ne on tilattava kahdeksan päivää ennen risteilyn alkua. Lue lisää.

Huom. keskiviikkoristeilyjen ohjelma julkaistaan myöhemmin ja risteilyt eivät ole tällä hetkellä myynnissä verkkokaupassa.

Kello 13 risteily Pielisjoella

Risteily alk. 30 €/aikuinen, 20 €/lapsi, 75 €/perhe Varaa unohtamaton risteily Pielisjoella. Voit varata lounaan risteilyn yhteyteen!
Varaa Kello 13 risteily Pielisjoella

Kello 17 risteily Pyhäselällä

Risteily alk. 30 €/aikuinen, 20 €/lapsi, 75 €/perhe Alkuillasta aluksemme seilaa Pyhäselällä, Saimaalla. Voit varata päivällisen risteilyn yhteyteen!
Varaa Kello 17 risteily Pyhäselällä

Kello 20 risteily Joensuussa

Risteily alk. 35 €/aikuinen Lauantai-illan kruunaa iltaristeily Joensuun vesillä. Voit varata illallisen risteilyn yhteyteen!
Varaa Kello 20 risteily Joensuussa

Juhannusaaton risteily klo 17

Risteily alk. 35 € Juhannusaatto laineilla Joensuussa!
Varaa Juhannusaaton risteily klo 17

Risteilyt Koli

Sinivuokko risteilee Kolin satamasta  9.7.−26.7. Lähdöt ovat tiistaista lauantaihin klo 13 ja 17. Risteiyt kestävät kaksi tuntia. Laivan ovet aukeavat 15 minuuttia ennen laivan lähtöä, jolloin on vielä mahdollisuus myös ostaa lippuja. Ruokailut noutopöydästä voi varata ainoastaan verkkokaupasta, ja ne on tilattava kolme päivää ennen risteilyn alkua. Lue lisää.

Kello 13 risteily Pielisellä

Risteily alk. 30 €/aikuinen, 20 €/lapsi, 75 €/perhe Varaa unohtumaton risteily Pielisellä. Voit varata myös lounaan risteilyn yhteyteen!
Varaa Kello 13 risteily Pielisellä

Kello 17 risteily Pielisellä

Risteily alk. 30 €/aikuinen, 20 €/lapsi, 75 €/perhe Varaa unohtumaton risteily upealla Pielisellä! Voit varata päivällisen risteilyn yhteyteen!
Varaa Kello 17 risteily Pielisellä

Risteilyt Lieksa

Heinäkuun lopulla ja elokuun alussa (27.7.−3.8.) teemme reittimatkoja Kolin  ja Lieksan välillä sekä risteilyjä Lieksasta Vaskiviikon aikana. Reittiliikenne Kolin ja Lieksan välillä yhdistää kaksi suuremmoista matkailualuetta. Lieksasta pääsee risteilemään Pielisen aavoille selkävesille ja kauniiden saatien lomaan. Lue lisää.

Erikoisristeilyt ja tapahtumat

Avaamme kesäkauden ma 3.6. klo 11−14 Avoimien ovien päivällä Joensuun satamassa. Kahvitarjoilu − Tervetuloa! Avajaisristeily on ti 4.6. klo 17 erikositarjoiluineen.
Teemallisia risteilyjä on Sinivuokko-aluksella kauden aikana, muun muassa juhannusaattona Joensuussa.
Lue lisää.

Ryhmävaraukset

Haluaisitko järjestää virkistyspäivän raikkaassa järvi-ilmassa tai onko sinulla mielessäsi ystäväporukan illanivietto? Räätälöimme ryhmäsi tarpeisiin sopivan risteilyn.