Erikoisristeilyt ja tapahtumat

Tervetuloa risteilylle!

Tietoa erikoisristeilyistä ja tapahtumista

Kesän 2024 tapahtumat

3.6. Tutustu risteilijä M/S Sinivuokkoon klo 11-14
Tervetuloa tutustumaan uuteen risteilijään Joensuun satamaan. Kerromme kesän ohjelmasta ja risteilytarjonnasta. Kahvitarjoilu! Osoite Joensuun matkustajasatama Rantakatu 2.

Avajaisristeily 4.6.
Risteilykesän avajaiset Sinivuokolla. Ensimmäinen risteily lähtee Joensuun satamasta tiistaina 4.6. klo 17. Kahden tunnin matkalla voit nauttia maukkaan päivällisen noutopöydästä ja ihastella Pyhäselän maisemia. Pienempinälkäiset nauttivat kahvila-baarin avajaistarjouksista ja aurinkoisen kelin sattuessa virvokkeita Sinivuokon aurinkokannella. Lämpimästi tervetuloa, varaa risteily tästä. Lähdöt Joensuun matkustajasatama Rantakatu 2.

Juhannusaaton risteily 21.6.
Juhannusaattoa vietämme luonnollisesti vesillä. Perjantaina 21.6. M/S Sinivuokko risteilee Joensuussa, Pieslisjoella ja Pyhäselällä. Lähdöt Joensuun satamasta ovat klo 17 ja klo 20, risteilyt kestävät kaksi tuntia. Kesäinen noutopöytä on katettu kummallekin risteilylle. Kahvila-baarimme on myös avoinna. Eiköhän matkalla nähdä myös juhannuskokkoja.

Risteilyn hinta: 35 €/aikuinen, lasten lippuja emme myy juhannusaaton risteilylle.
Kesäinen illallinen noutopöydästä: 30 €, illallinen on varattava viimeistään 18.6. päivän aikana. Varaa risteily tästä.

Iloista mittumaaria Sinivuokolla!

Lasten risteily
Hiiohoi! Lastenristeily M/S Sinivuokolla Pielisen maisemissa on yksi kesän kohokohdista. Risteilylle katetaan makea herkkubuffet, jossa on jokamakuun leivonnaista sekä pikkusuolaista. Päivä sisältää myös jännittäviä ohjelmanumeroita sekä risteilyn lopuksi suoritettavan arvonnan, johon saavat osallistua kaikki lapset ja lapsenmieliset. Risteily järjestetään Joensuussa elokuussa. Tapahtuman ajankohta ilmoitetaan myöhemmin.

Aikuisten discoristeily
Risteilyjen klassikko, laivadisco, järjestetään kesällä 2024! DJ soittaa parhaimpia hittejä ja tanssipaikkana on risteilijä M/S Sinivuokko. Tanssikansan lähtösatamana on Joensuun satama. Tapahtuman ajankohta ilmoitetaan myöhemmin.

Karjalaiset pidot Sinivuokolla
Karjalaiset pidot tarjoavat karjalaista vieraanvaraisuutta ja perinneherkkuja M/S Sinivuokolla. Noutopöytä katetaan tunnetuista paikallisista mauista, kuten karjalalanpaistista, laatikoista, kalasta ja karjalanpiirakoista. Luvassa on tunnelmallinen illallinen ja yhdessäoloa. Tarkempi ajankohta risteilylle ilmoitetaan myöhemmin.