Risteilyt Joensuu

Risteilyaikataulut ja lähtöpaikat

M/S Sinivuokko risteilee kahdesti päivässä, viitenä päivänä viikossa. Risteilypäivät ovat arkisin tiistaista perjantaihin, ja jokaisella risteilyllä katetaan noutopöytä lounaalle ja päivälliselle. Risteilyt alkavat klo 13 ja 17Lauantaisin risteillään myöhäisemmillä lähdöillä klo 17 ja 20Lauantaina laineilla katetaan täyttävä päivällinen ja illalllinen. 

Kesäkuussa ja heinäkuun alussa (4.6.20.7.) risteilemme Pyhäselällä ja Pielisjoella, lähtöpaikkana on Joensuun satama. Juhannusta vietämme luonnollisesti vesillä, katso juhannusaaton ohjelma. Alus siirtyy Pieliselle Kolille ja Lieksaan 23.7. ja 3.8. väliseksi ajaksi. Elokuussa (6.8.31.8.) teemme vakiovuoroja Joensuussa, jonka jälkeen teemme tilausristeilyjä syyskuun loppuun saakka.

Meillä on kiertävä menu ja se vaihtuu viikon välein. Kerrothan varauksen yhteydessä, mikäli sinulla on allergioita tai noudatat erityisruokavaliota. Risteilyjen ruokailut tulee varata kahdeksan (8) päivää ennen risteilyä. Mikäli varaat pelkän risteilyn, kahvila-baaristamme on ostettavissa joka risteilylle pientä purtavaa ja juotavaa. Risteilyn kesto on kaksi tuntia, laivan ovet aukeavat 15 minuuttia ennen lähtöä.

Lähtösatamana toimii Joensuun matkustajasatama Rantakatu 2.

Kello 13 risteily Pielisjoella

Risteily alk. 30 €/aikuinen, 20 €/lapsi, 75 €/perhe Varaa unohtamaton risteily Pielisjoella. Voit varata lounaan risteilyn yhteyteen!
Varaa Kello 13 risteily Pielisjoella

Kello 17 risteily Pyhäselällä

Risteily alk. 30 €/aikuinen, 20 €/lapsi, 75 €/perhe Alkuillasta aluksemme seilaa Pyhäselällä, Saimaalla. Voit varata päivällisen risteilyn yhteyteen!
Varaa Kello 17 risteily Pyhäselällä

Kello 20 risteily Joensuussa

Risteily alk. 35 €/aikuinen Lauantai-illan kruunaa iltaristeily Joensuun vesillä. Voit varata illallisen risteilyn yhteyteen!
Varaa Kello 20 risteily Joensuussa

Juhannusaaton risteily klo 17

Risteily alk. 35 € Juhannusaatto laineilla Joensuussa!
Varaa Juhannusaaton risteily klo 17