Risteilyt Koli

Risteilyaikataulut ja lähtöpaikat

Tervetuloa Suomen tunnetuimpaan kansallismaisemaan ja -puistoon Kolille! Olet varmasti nähnyt kymmeniä kuvia Ukko-Kolin huipulta, mutta miltä näyttääkään kansallismaisema Pieliseltä katsottuna? Kansallispuistoon kuuluu useita upeita hiekkarantaisia saaria, joiden editse laivamme kulkee.

Tänä vuonna M/S Sinivuokko risteilee Pielisellä heinäkuussa  23.7.26.7., lähtöpaikkana on Kolin satama. Alus risteilee kahdesti päivässä, neljänä päivänä viikossa. Risteilypäivät ovat tiistaista perjantaihin, ja joka risteilyllä katetaan herkullinen noutopöytä joko lounaalle, päivälliselle tai illalliselle päivästä riippuen. Risteilyt alkavat arkisin klo 13 ja 17. Myöhäisemmällä aikataululla risteillään lauantaisin klo 17 ja 20.

Kerrothan varauksen yhteydessä, mikäli sinulla on allergioita tai noudatat  erityisruokavaliota. Ruokailut on varattava kahdeksan (8) päivää ennen risteilyä. Mikäli varaat pelkän risteilyn, kahvila-baaristamme saat joka risteilylle juotavaa ja pientä syötävää.

Huom. Kolin risteilyjen menut julkaistaan myöhemmin.

Kello 13 risteily Pielisellä

Risteily alk. 30 €/aikuinen, 20 €/lapsi, 75 €/perhe Varaa unohtumaton risteily Pielisellä. Voit varata myös lounaan risteilyn yhteyteen!
Varaa Kello 13 risteily Pielisellä

Kello 17 risteily Pielisellä

Risteily alk. 30 €/aikuinen, 20 €/lapsi, 75 €/perhe Varaa unohtumaton risteily upealla Pielisellä! Voit varata päivällisen risteilyn yhteyteen!
Varaa Kello 17 risteily Pielisellä